Joachim Löw: Podolski iyi bir sezon geçirdi

Joachim Löw: Podolski iyi bir sezon geçirdi

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Galatasaray'da forma giyen Lukas Podolski'nin iyi bir sezon geçirdiğini söyledi.

Joachim Löw, başkent Berlin’de yaptığı açıklamada, Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2016) aday kadrosuna çağırdığı Podolski’yi uzun yıllardan beri tanıdığını belirtti.

Sarı-kırmızılı oyuncunun Almanya Milli Takımı için önemli olduğunu ifade eden Löw, "Lukas Podolski, bazıları kabul etmek istemese de Türkiye'de iyi bir sezon geçirdi" dedi.

16-05/17/joachim-loew-l-umarmt-lukas-podolski-bei-der-wm-2010-in-suedafrika.jpg

Podolski'nin bu sezon çok sayıda karşılaşmada forma giydiğini ve goller attığını hatırlatan tecrübeli teknik direktör, "Fiziksel olarak da iyi durumda. Lukas, takıma çok şey verebilecek bir kişiliktir" yorumunu yaptı.

Löw, Podolski’nin, kendisinden bekledikleri performansı hala ortaya koyabilecek durumda olduğunu da kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN