İşte Semih Şentürk'ün yeni takımı

İşte Semih Şentürk'ün yeni takımı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin eski golcüsü Semih Şentürk'ün yeni takımı belli oldu.

Tekrar Süper Lig'e çıkmak için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Eskişehirspor, uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen Semih Şentürk ile anlaştı.

Fenerbahçe'nin "nöbetçi golcü" lakaplı eski futbolcusu Semih Şentürk'ün yeni takımı belli oldu. 33 yaşındaki futbolcunun, Eskişehirspor'la her konuda anlaştığı belirtildi.

3 AĞUSTOS'TA İDMANLARA ÇIKACAK

Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Semih'in adı Gençlerbirliği ile anılmıştı. Bu iddiaları yalanlayan Semih Şentürk, devamlı forma giyebileceği ve tekrar eski günlerine dönebileceği bir takıma transfer olmak istediğini söylemişti.

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'un teklifini kabul eden Şentürk'ün, 3 Ağustos'tan itibaren yeni takımıyla idmanlara çıkacağı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN