İşte Ryan Donk'un Galatasaray'dan alacağı ücret

İşte Ryan Donk'un Galatasaray'dan alacağı ücret

Kasımpaşa'nın hocası Rıza Çalımbay'ın “Yüzde 99 Galatasaray'da” dediği Ryan Donk, Sarı-Kırmızılı kulübe imza attıktan sonra, yıllık kazancını 2'ye katlayacak.

Ryan Donk’a piyango gibi teklif. Fanatik'in haberine göre Sarı-Kırmızılı yönetim, bir süredir Hollandalı futbolcunun transferi için Kasımpaşa Yönetimi ile görüşüyordu. Gelinen nokta itibariyle açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Donk yüzde 99 Galatasaray’da” demişti.

Alacağı maaş 2 katına çıkacak

Artık imza aşamasına gelen görüşmelerde Donk’un da Galatasaray’la prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor. İş resmiyete döküldüğünde, 29 yaşındaki oyuncunun yıllık kazancı ise iki katına çıkacak. Kasımpaşa’da senelik 900 bin Euro garanti paraya oynayan Donk, Galatasaray’a 1.5 milyon Euro’ya imza atacak. Buna maç başı ücret de eklendiği zaman, Donk’un senelik maliyeti 1.8 milyon Euro’yu bulacak.

Çalımbay garanti verdi

Bu maliyetle birlikte Donk’un Galatasaray’a ne katacağı merak konusu. Ancak bu konuda da Rıza hoca garanti verdi. Çalımbay, “Galatasaray’da Donk gibi oyuncu yok. Tam bir ön libero” ifadesini kullanmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, Donk’u orta alanda Selçuk İnan’la birlikte oynatmaya hazırlanıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN