İşte Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi muhtemel 11’i

İşte Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi muhtemel 11’i

Mustafa Denizli, Beşiktaş karşısında Chedjou'yu ön libero oynatacak. Defansın göbeğini ise Semih ve Balta'ya emanet edecek. Galatasaray’ın Beşiktaş derbisinde savunmada bu şekil oynaması bekleniyor.

Galatasaray'ın derbi 11’i büyük ölçüde belli oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli, Astana karşısında sahaya sürdüğü 11’de değişiklik yapmayı düşünmüyor. 

Tecrübeli çalıştırıcı, orta sahada Selçuk İnan’ın partneri olarak Chedjou’ya görev verecek. Kamerunlu savunmacı ön libero olurken, defansın göbeği Semih Kaya ve Hakan Balta’ya emanet olacak. Savunma beklerinde Sabri ve Olcan, kanatlarda Podolski ve Yasin, forvet arkasında Wesley Sneijder, ileri uçta da Burak Yılmaz şans bulacak. 

Ancak Denizli, her ihtimale karşın Bilal Kısa’yı da hazır tutuyor. Takımın top tutamama veya pozisyon üretememe gibi bir sıkıntısı olursa, Bilal’le orta sahayı güçlendirmeye çalışacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN