Yusuf Güney aylar öncesinde uyarmıştı! Tarihine kadar doğru çıktı: DSÖ duyurdu!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün hızla yayılan maymun çiçeği virüsü için küresel acil durum ilan etti. Yusuf Güney aylar önce gelecek demişti! DSÖ’nün uyarısından sonra Güney’in sözleri gündem oldu! Tarihine kadar doğru çıktı...

Son zamanlarda astral seyahatlerle ilgili söylemleriyle sık sık gündem olan Yusuf Güney’in o sözleri gündem oldu. Aylar öncesinde yeni bir virüsün pandemiye neden olacağını söylemişti.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da hızla yayılan maymun çiçeği virüsü salgını nedeniyle "küresel acil durum" ilan etti. Bu kararın ardından sanatçı Yusuf Güney’in daha önce yaptığı dikkat çekici açıklamalar yeniden gündeme geldi.

YUSUF GÜNEY AYLAR ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

DSÖ’nün küresel acil durum kararının ardından, son zamanlarda sıra dışı açıklamalarıyla gündeme gelen Yusuf Güney’in iki ay önce Eser Yenenler’in programında yaptığı açıklamalar yeniden dikkat çekti. Güney, "3-4 ay içerisinde hayvan kaynaklı bir virüs gelecek" diyerek, bu konuda kamuoyunu uyarmıştı. Ayrıca başka bir programda da "Çok ciddi bir pandemi kapıda. Ağustos ayında ortaya çıkacak" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar, DSÖ'nün kararıyla birlikte tekrar gündeme gelerek sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN