Yargı dizisine yeni oyuncu: 'Yeliz' geliyor

Yargı dizisine yeni oyuncu: 'Yeliz' geliyor

Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı fenomen dizi Yargı, finale doğru ilerliyor. Ekranlara veda etmeye hazırlanan diziye son olarak oyuncu Olcay Yusufoğlu "Yeliz" karakteriyle dahil oldu.

Uluslararası Emmy ödüllü reyting rekortmeni “Yargı” dizisinin dün yayınlanan yeni bölümü yine bilgiyle izlendi. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin son bölümü Total’de 5.05 reytingle 2., AB sosyoekonomik statüde 5.82 reytingle 1. ve ABC1’de 6.23 reytingle 1. oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 95. bölümde ekrana veda edecek olan dizide büyük finale doğru giderken yeni konuk oyuncular da kadroya dahil olacak.

1-009.jpg

HANGİ ROLÜ OYNAYACAK?

Oyuncu Olcay Yusufoğlu da fenomen diziye konuk oluyor. “Yargı”nın 90 ve 91. Bölümde rol alacak olan Yusufoğlu “Yeliz” rolüne hayat verecek. Şüphe yaratacak olan başarılı oyuncunun önemli bir bağlantısı çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN