Winnie the Pooh bu kez yetişkinler için geliyor

Winnie the Pooh bu kez yetişkinler için geliyor

Küçük bir çocuğun oyuncaklarıyla kurduğu ilişkiyi anlatan sevilen çizgi dizi Winnie The Pooh'un ana karakteri Christopher Robin’in hayatına odaklanacak, yetişkinlere özel yeni bir dizi geliyor. Robin'in uyuşturucu bağımlısı ve çeyrek yaş krizini atlatmaya çalışan bir New Yorklu olarak görüleceği diziye dair detaylar ise henüz açıklanmadı.

Orijinali bir kitap olan ve bu kitaptan çizgi filme uyarlanan Winnie The Pooh ekranlara farklı versiyonuyla yeniden geliyor.

Variety‘nin aktardığına göre serinin sevilen karakteri, tıpkı yeni film uyarlamasında olduğu gibi yetişkinlere yönelik olacak. Live-action ve animasyon karışımı olarak hazırlanacak diziyi Boat Rocker ve Bay Mills Studios birlikte hazırlayacak.

Robin’ni uyuşturucu bağımlısı ve çeyrek yaş krizini atlatmaya çalışan bir New Yorklu olarak izleyeceğimiz dizinin tanıtımında şu ifadeler yer alıyor:

YENİ ROBİN METRUK BİR YAŞAM SÜRÜYOR

Christopher Robin, Hundred Acres adlı terk edilmiş apartman kompleksinin dışında uyuşturucuya bağımlı, metruk bir yaşam sürmektedir. Kendisi uyuşturucu sayesinde açılan bir kapının ötesinde yaşayan tuhaf konuşan hayvanların yardımıyla çeyrek yaş krizini atlatmaya çalışan, hayal kırıklığına uğramış bir New Yorkludur.

Şu an için Robin’i kimin canlandıracağı, çekimlerin ne zaman yapılacağı veya hangi platformda yayınlanacağı gibi bilgiler açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN