Usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kanserle mücadele ediyordu: Yoğun bakıma kaldırdı

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kanserle mücadele ediyordu: Yoğun bakıma kaldırdı

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber! 88 yaşındaki sanatçı, ani gelişen sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. İbrahim Tatlıses, 45 yıllık dostu ve ağabeyi için sevenlerinden dua istedi...

Yeşilçam'ın efsanevi oyuncularından Aydemir Akbaş, 88 yaşında ve uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Evinde baygın halde bulunan Akbaş'ı yakınlarının hastaneye götürdüğü belirtildi.

63d0f66caa74e0db68f181df.webp

TATLISES DUYURDU

Akbaş ile fotoğrafını paylaşan Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." dedi.

jf8ujigcdek56afefoltqa-kopya.jpg

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden 88 yaşındaki ünlü oyuncu Aydemir Akbaş,1.5 yıl önce yeniden kansere yakalanmıştı. Akbaş sevenlerine "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." sözleriyle duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN