Ürkütücü zeka oyunu: Bu zeka oyununda sahte iskeletlerin arasındaki hayaleti bulabilir misin?

Ürkütücü zeka oyunu: Bu zeka oyununda sahte iskeletlerin arasındaki hayaleti bulabilir misin?

Bu ürkütücü zeka oyununda 7 saniyede bu sahte iskeletler arasında saklanan hayaleti görmeniz için size meydan okuyoruz. Gizli hayaleti bulmaya çalışın gözlem becerilerinizi ve zekanızı test edin.

Bu zeka oyunu ürkütücü ve 7 saniyede çözmeniz gerekiyor. Başlayalım mı? İlk olarak, zeka oyunlarının ne olduğunu görelim.

Zeka oyunları, yanal düşünme becerilerini uygulamanızı gerektiren bulmacalardır. Genellikle soyut akıl yürütme kullanarak problem çözme yeteneğinizi test etmek için tasarlanmıştır. Zeka oyunları, karmaşık sorunları çözmek için zihninizi zorlayan oyunlardır.

Amaç, çözüme bakmadan cevabı bulmaktır. Eğlenceli ve zorludurlar ve hafızanızı ve konsantrasyonunuzu geliştirebilirler. Bu tür bulmacalardan hoşlanıyorsanız, bunu denemelisiniz. Aşağıdaki resme yakından bakın.

1-002.jpg

BU ZEKA OYUNUNDA SAHTE İSKELETLERİN ARASINDAKİ HAYALETİ BULUN

Bu sahte ama ürkütücü iskeletlerin arasında bir de sahtekar var. Evet, bu iskeletlerin arasında gizlenmiş bir hayalet var. Bulabildin mi? Ya da onu 7 saniye veya daha kısa sürede bulabilir misin? Yapabileceğinize inanıyoruz. Haydi başlayalım. Herşey gönlünce olsun!

Acele etmeyin ve gözlerinizi resmin her yerinde gezdirin, ya da acele edin çünkü zaman işliyor. Zamanın bitmek üzere.

3… 2… ve 1.

Zaman doldu millet! Bu zeka oyununu çözdün mü? Doğru çözdüğünüzü içtenlikle umuyoruz çünkü cevapları şimdi açıklayacağız.

ZEKA OYUNU CEVABI

Tüm iskeletlerin poker yüzleri var ve bu, hayaletimizi iskeletlerden ayıran en önemli şeylerden biri. Bizim hayaletimiz arkadaş canlısı, yüzünde tatlı bir gülümseme var.

Resmin en sağ ve ortasına bakın. Sevimli küçük hayaletimizi fark edeceksiniz. Hayaleti fark edebildiyseniz, tebrikler! Ve onu bulamadıysanız, bir dahaki sefere daha iyi şanslar! Umarız bu zeka oyununu çözerken eğlenmişsinizdir.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN