Ünlü oyuncu tanınmaz hale geldi!

Ünlü oyuncu tanınmaz hale geldi!

Ünlü aktris Riley Keough, absürt komedi filmi “Sasquatch Sunset” için kılık değiştirdi. Kostüm ve makyajla Goril benzeri bir hayvana benzetilen oyuncu tanımaz hale geldi. Keough, filmde homurdanmalar, inlemeler ve çığlıklarla iletişim kuruyor.

34 yaşındaki ünlü aktris Riley Keough'in efsanevi şarkıcı Elvis Presley’nin torunu olduğunun ortaya çıkması kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratmıştı. 34 yaşındaki Keough oynayacağı rol için kılık değiştirdi. Koca Ayak'ı andıran vücut protezleri, makyaj ve kürkle oyuncu tamamen tanımaz hale geldi.

Sözcü'nün haberine göre, oyuncu, Sasquatch filminde Kuzey Kaliforniya'daki ücra bir ormandaki kabilede yaşıyor ve çoğunlukla homurdanmalar, inlemeler ve çığlıklar aracılığıyla iletişim kuruyor.

Film hakkında konuşurken Keough, heyecanlı olduğunu söyleyerek "Sundance" filminin ocak ayında sinema severlerle buluşacağını belirtti.

Oyuncu, "Çok güzel çekilmiş, çok komik ve gerçekten dokunaklı. Ve filmde konuşma yok. Tamamen farklı bir oyunculuktu. Bu, daha önce hiç yapmadığım bir yaratık çalışmasıydı." ifadelerini kullandı.

Variety'ye göre "Sasquatch Sunset", bir Yeti ailesinin diyagolsuz hikayesini anlatıyor.

Keough, daha önce Prime Video'nun hit müzikal-drama dizisi "Daisy Jones & The Six"te de yer almıştı.

sdsaf-tx5b.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN