Tiryakinim kaldırıldı! Sadece Türkiye'de değil, dünyada viral olmuştu: Bayhan'dan açıklama geldi

Tiryakinim kaldırıldı! Sadece Türkiye'de değil, dünyada viral olmuştu: Bayhan'dan açıklama geldi

Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada viral olmuştu! "Tiryakinim" şarkısı kaldırıldı! Peki "Tiryakinim" şarkısı neden kaldırıldı? Bayhan'dan açıklama...

Popstar yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanınan ve "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" cümlesiyle hafızalara kazınan Bayhan, uzun bir aradan sonra "Tiryakinim" şarkısıyla müzik dünyasına büyük bir geri dönüş yaptı. Ancak, parçası beklenmedik bir şekilde Spotify'dan kaldırılınca sevenlerini endişelendirdi.

"TİRYAKİNİM" NEDEN KALDIRILDI?

bayhan-1.webp

Bayhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şarkısının teknik bir sorun nedeniyle geçici olarak kaldırıldığını belirtti. "Tiryakinim'e geçici bir süre ara... Kısa süre sonra şarkımız yeniden yayında olacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim..." şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN