Tarkan'ı yasa boğan ölüm! Halit Kıvanç'ın ardından duygusal veda

Tarkan'ı yasa boğan ölüm! Halit Kıvanç'ın ardından duygusal veda

Megastar Tarkan, 97 yaşında hayatını kaybeden duayen Halit Kıvanç için duygusal bir paylaşım yaptı. Ünlü sanatçıyı derinden üzen ölüm paylaşımına da yansıdı. Bakın hayatını kaybeden Halit Kıvanç için neler yazdı?

Ünlü sanatçı Tarkan, gazeteci Halit Kıvanç'ın ölümü sonrası sosyal medya hesabından herkesi derinden üzen bir paylaşım yaptı. Kıvanç'ın ölümü çok sayıda kişiyi üzerken, ünlülerde teker teker paylaşım yapmaya başladı. Bunlardan biri de Megastar Tarkan. Bakın Tarkan neler yazdı?

maxresdefault.jpg

HALİT KIVANÇ'IN ÖLÜMÜ TARKAN'I SARSTI

97 yaşında hayatını kaybeden Türkiye'nin duayen gazetecisi Halit Kıvanç'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Ünlüler başta olmak üzere çok sayıda kişi Kıvanç için paylaşımlar yaparken, Tarkan'dan da duygusal bir paylaşım geldi.

thumbs-b-c-dc9b6f23079274ac941822e1b84c3370.jpg

TARKAN'DAN DUYGUSAL VEDA

"Bir efsane ayrıldı aramızdan" diyerek başlayan Tarkan, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

"Halit Kıvanç…
Bir efsane daha ayrıldı aramızdan ) Başımız sağ olsun. Alanında bir duayendi.
Çok kıymetliydi. Ülkemizin büyük bir değeriydi. Çok sevdik onu. Beyefendiliği ile, asaletiyle, zarafetiyle, güler yüzüyle… Hep sevgiyle, saygıyla anacağız kendisini.
Aile ve yakınlarına, tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim."

İŞTE MEGASTAR TARKAN'IN O PAYLAŞIMI

halitkivanc.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN