Survivor Yunus Emre'nin en acı günü! Daha yeni baba olacağını öğrenmişti: Eşinden kahreden haber geldi

Survivor Yunus Emre'nin en acı günü! Daha yeni baba olacağını öğrenmişti: Eşinden kahreden haber geldi

Survivor'ın hırslı yarışmacıları arasında yer alan Yunus Emre geçtiğimiz günlerde baba olacağı haberini alarak sevinçten havalara uçmuştu. Lakin yarışmacının eşinden kahreden haber geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

TV8’in çok izlenen programları arasında yer alan Survivor, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmacılar her bölümde stres, kaos ve eğlenceli anlar yaşarken son iletişim oyununda Yunus Emre belki de hayatının en mutlu haberlerinden birini aldı. Lakin Yunus Emre’nin eşi kahreden haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

yeni-proje-12-002.jpg

BABA OLACAĞINI ÖĞRENMİŞTİ

Yunus Emre, Bu yıl Survivor’ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri oldu. Hem girdiği polemiklerle hem de aldığı cezalarla sık sık yarışmanın gündemine gelen ünlü isim bu kez iletişim oyununda aldığı güzel haberle gündeme gelmişti. Yunus Emre iletişim ödülünde canlı yayın açarak takipçileri ve arkadaşlarıyla görüşürken eşinin “baba oluyorsun” yorumuyla adeta sevinçten havalara uçtu. Lakin ünlü yarışmacının eşi Beria Özden, beklenmedik bir haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

yeni-proje-11-002.jpg

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımla bebeğini kaybettiğini açıkladı. Özden, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

yeni-proje-13-001.jpg

“"Sosyal medya ortamı, gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Sağlık sıkıntılarım vardı zaten mide koruyucu vb. ilaçlar da ara ara kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi. 1 haftadır fazla ağrılarım vb. sorunlarım dolayısıyla gebelik sonlanmıştır. Bunu eşime kendim söylemek isterdim geç öğrendiğim için kendim dikkat edemedim çok üzgünüm. Kötü düşünenlerin umarım başına gelmez."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN