Shakira'dan 'Pique' açıklaması: Ayrılmamız iyi oldu, beni aşağı çekiyordu

Shakira'dan 'Pique' açıklaması: Ayrılmamız iyi oldu, beni aşağı çekiyordu

Geçen sene futbolcu Gerard Pique ile uzun süreli beraberliğini sonlandıran şarkıcı Shakira, Pique için kariyerini askıya aldığı açıklamasının ardından dikkat çeken bir açıklama daha yaptı. Shakira, hayatında kimsenin olmadığını söyleyerek, "Kocamın olmaması bir yandan iyi oldu, beni aşağı çekiyordu" dedi.

Son dönemde, 12 yıllık sevgilisi ve çocuklarının babası olan futbolcu Gerard Pique ile olaylı ayrılığıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Shakira, The Times'a verdiği röportajda "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" diye konuşmuştu.

Pique'den ayrıldıktan sonra oğulları Milan ve Sasha ile Miami'ye taşınan Kolombiyalı şarkıcı, çarpıcı bir açıklamada daha bulundu.

NTV'de yer alan habere göre; 47 yaşındaki şarkıcı, Zane Lowe'un programında "Kocamın olmaması bir yandan iyi oldu, beni aşağı çekiyordu" dedi.

Skakira "Şimdi çalışmak istiyorum. Şarkı yazasım var. Daha önce sahip olmadığım bir dürtü harekete geçti" ifadelerini kullandı.

'BANA YARDIM EDEN KİMSE YOK'

Bekar bir anne olarak çocukları ve kariyeri arasında denge kurmayı "zorlayıcı" bulan yıldız, "Çocuklarım bana muhtaç ve ben bekar bir anneyim. Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok" dedi.

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkaran Latin şarkıcı, albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" adını verdi.

Albüm bugün dinleyicilerle buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN