Satın alma ve yatırım olaylarında aman dikkat! Koç, boğa, yengeç ve oğlaklar... İşte 12 Hazı̇ran 2024 günlük burç yorumu

Satın alma ve yatırım olaylarında aman dikkat! Koç, boğa, yengeç ve oğlaklar... İşte 12 Hazı̇ran 2024 günlük burç yorumu

Yakında yapacağınız bir satın alma veya yatırımı biraz daha derinlemesine incelemeniz gerekebilir. Şu anda para harcama konusunda ciddi bir baskı var ve yaptığınız şeyin ayrıntıları sandığınızdan daha önemli olabilir. Yapmayı planladığınız şeyi bir başkasının tavsiyesine veya görüşüne dayandırmış olabilirsiniz, çünkü o kişinin zekasına veya deneyimine güveniyor ve hayranlık duyuyorsunuz.

12 HAZİRAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakında, başka bir seçeneğiniz olduğunu düşünseydiniz birlikte çalışmayacağınız biriyle işbirliği yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda işin çoğunu sizin yapmanız gerekeceğini zaten biliyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyi başarmanın başka bir yolu olmadığını bilmenize rağmen, bu konuda takılıp kalmış olabilirsiniz. Ancak buna içerlemek sizi sadece öfkelendirecek ve hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Bunu, istediğiniz ve başka bir şekilde elde edemeyeceğiniz bir şeyi elde etmenin karşılığı olarak görmeye çalışmalısınız. Durum böyle olduğuna göre, bunu adil bir değiş tokuş olarak görmelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda geçmişinizden biriyle, belki de uzun zaman önce birlikte olduğunuz biriyle yeniden bağlantı kurmayı umuyor olabilirsiniz. Bu kişi özellikle son zamanlarda aklınıza gelmeye devam edebilir ve onunla tekrar iletişime geçme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak, bu kişiyi bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz, bu da sinir bozucu olmalı. Bu, geçmişe uzanmanın ve bir zamanlar sizin için çok anlamlı olan hatıralarla ve insanlarla bir araya gelmenin ve bu bağları yeniden kurmanın daha kolay olabileceği bir zaman. Eski e-posta mesajlarına bakın, sosyal medya sitelerini araştırın ve o kişiyi tanımış olabilecek arkadaşlarınıza sorun. Eğer bir isteğiniz varsa, her zaman bir yolu vardır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sakin bir çayırda sırt üstü uzanıp gökyüzüne bakarsanız, bulutların tanıdık şekillere büründüğünü görebilirsiniz. Belki bir ejderha, bir at, bir melek vs. görürsünüz. Beynimiz ve zihnimiz tanıdık gelen şekillerle bağlantı kurmaya yatkındır ve hayal gücünüz bu bağlantıdan yola çıkar. Bu bağlamda, bu harika bir şey. Ancak zihniniz faydalı veya hoş olmayan bağlantılar da kurabilir ve şu anda bazı eksik parçaları olan bir durumla ilgili bu tür bağlantılar kuruyor olabilirsiniz. Olayları olumsuz bir şekilde bir araya getiriyorsunuz ve buna bir son vermeniz gerekiyor. Bugün, bilinçli olarak iyi bağlantılar kurmaya çalışın; o zaman iyi şeyler olacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sürekli göz ardı ettiğiniz bir rüya ya da fikir sürekli aklınıza geliyor. Aklınıza her gelişinde, ne denli harika göründüğünün sevincini yaşıyorsunuz. Yine de işin içine girdiğinizde, neden asla işe yaramayacağına dair nedenler buluyorsunuz ya da imkansız göründüğü için buna zaman bulamıyorsunuz ve "Neden uğraşayım ki?" diye düşünüyorsunuz. Ancak ısrarla size geri dönüyorsa, geçmişte olduğundan daha fazla ciddiye almanız gerekir. Ne zararı olabilir ki? Bugün birkaç dakikanızı ayırıp küçük bir adım daha ileri gidin ve nasıl bir his olduğunu görün. En küçük adım bile hiç adım atmamaktan iyidir ve bu şekilde ilerlemek size neler olup bittiğini çok daha iyi ve tam olarak anlamanızı sağlayabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yakın zamanda bir işi ya da yaratıcı bir projeyi tamamlamış, ondan memnun kalmış ya da üzerinde çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Şimdi, eksik olan veya daha iyi bir şekilde tamamlanabilecek bir şey aklınıza gelmeye devam edebilir. Tamamlanmış olduğu için geri dönüp üzerinde değişiklik yapamayacağınıza inanıyor olabilirsiniz, ancak onu tekrar keşfetmenizde hiçbir sakınca yoktur. Bunu yaparsanız, bu çabayı daha da iyi hale getirmenin bir yolunu bulabilir veya bu haliyle mükemmel olduğunu gördüğünüzde tatmin olabilirsiniz!

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birisi size olması gerektiğini düşündüğünüz şekilde yardım etmediği için kırgın hissedebilirsiniz. Ancak mütevazı yapınız nedeniyle hissettiklerinizi ifade edemiyor olabilirsiniz. Bu gibi kişisel meseleleri herkesin önünde dile getirmekten hoşlanmadığınız için genellikle "sırıtmayı ve katlanmayı" tercih eden birisiniz. Ancak, siz bir şey söylemezseniz, karşı taraf ne yaptığının - ya da yapmadığının - farkında bile olmayabilir. Sizin ondan yardım istediğiniz bile aklına gelmemiş olabilir. Bunu dile getirdiğinizde, tam da umduğunuz şeyi elde edebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yakında yapacağınız bir satın alma veya yatırımı biraz daha derinlemesine incelemeniz gerekebilir. Şu anda para harcama konusunda ciddi bir baskı var ve yaptığınız şeyin ayrıntıları sandığınızdan daha önemli olabilir. Yapmayı planladığınız şeyi bir başkasının tavsiyesine veya görüşüne dayandırmış olabilirsiniz, çünkü o kişinin zekasına veya deneyimine güveniyor ve hayranlık duyuyorsunuz. Öyle olsa bile, geri dönüp her şeyi kendi başınıza gözden geçirmekten zarar gelmez. Yanlış bir şey olmasa bile, yaptığınız şeyi doğrulayabilir ve içinizi rahatlatabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Büyük ressam Georgia O'Keeffe bir keresinde, muhteşem bir manzara resmi yapmaya çalışırken kendisine nasıl yapılacağını öğretecek kimseyi bulamamasıyla ilgili olarak "Sadece oturup denemek zorundaydım" demişti. Bazen tutkuyla yapmak istediğimiz bir şeyi yapmanın kolay olacağını düşünürüz çünkü bu konuda çok güçlü duygular hissederiz. Şu anda yapmak istediğiniz bir şeyi başarmaya çalışıyor ve bunu düşündüğünüzden daha zor buluyor olabilirsiniz. Georgia gibi, vazgeçmezseniz bir yolunu bulursunuz! Hatta onun gibi, bu konuda çok başarılı bile olabilirsiniz!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Maceracı bir ruhunuz var, ancak karşılığını alamayacağınız gereksiz riskler almaya inanmıyorsunuz. Şu anda sizi biraz korkutan benzersiz bir fırsatla karşı karşıya olabilirsiniz, ancak belki de durum size yabancı olduğu için zihniniz ilgili riskleri abartıyor olabilir. Nereye gittiğinizi ve ne bekleyeceğinizi bilmeyi seviyorsunuz. Bir strateji ve mantıklı bir plan oluşturabilmeyi seviyorsunuz ve bu yeni bir durum olduğu için nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Karar vermeden önce kendinize biraz daha keşfetme şansı verin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sizin kadar ahlaklı ve sağlam bir vicdana sahip biri için geçmişte yaptığınız hatalar veya yanlış yaptığınız şeyler sizi hayatta istediklerinizi elde etmekten alıkoyabilir. Hayallerinizi hedeflemek ve denemek için harekete geçebilirsiniz, ancak bir şeyler her zaman yolunuzu tıkıyor gibi görünür. Arzu ettiğiniz bir seviyeye yükselmekte sorun yaşıyorsanız bunun nedeni yolunuzu tıkayan geçmişteki bazı pişmanlıklar olabilir. Şayet öyleyse bunun ne olduğunu biliyor olabilirsiniz. Bununla rasyonel bir şekilde başa çıkmaya başlayın. Bu, istediğiniz şeye giden yolu açabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Basit veya yüzeysel gördüğünüz için yeni birini tanımakla ilgilenmiyor olabilirsiniz. Onu ilginç ya da iddialı bulmuyor, hatta belki de ilk izlenimlerinize dayanarak ondan hoşlanmıyor olabilirsiniz. Oysa o kişi aslında çok derin biri olabilir - kesinlikle göründüğünden daha derin. Şu anda birtakım ilginç koşullar aracılığıyla birini tanıma şansınız varsa, bu, bildiğinizden daha fazlası olduğuna dair bir işaret olabilir. O kişiyi keşfetmeye başlayın. Yapacağınız keşifler bir şekilde hayatınızı değiştirebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda üzerinde çalıştığınız bir konuda geri bildirim veya rehberlik almayı planlıyorsanız duyduklarınızı hem iyi hem de kötü anlamda akılcı ve mantıklı bir şekilde ele alabileceğinizden emin olmanız gerekir. Birinin fikrine kendi fikrinizden çok daha fazla itibar ederseniz kafanız karışabilir ve yanlış yöne gidebilirsiniz. Başkalarının fikirlerini sormayı tercih ederseniz değerli yorumları değerli olmayan ve hatta zarar verici olanlardan ayırabilmeniz gerekir. Bunu yapabileceğinizden emin olursanız üzerinde çalıştığınız şeyi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN