Şarkıcı Şimal'den üzen haber: Tüm aile yıkılmış durumdayız

Şarkıcı Şimal'den üzen haber: Tüm aile yıkılmış durumdayız

Üç yıl önce meme kanseriyle mücadele eden ve ocak ayında beyin tümörü ameliyatı olduktan sonra sağlığına kavuşan şarkıcı Şimal'den üzen haber geldi. Şimal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastalığının bu kez beyin zarına metastaz yaptığını duyurdu.

Ünlü şarkıcı Şimal'den hayranlarını üzen haber geldi. Üç yıl önce meme kanserine yakalanan ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan 37 yaşındaki sanatçı, yeniden kanserle karşı karşıya geldiğini duyurdu. Hastalığının bu kez beyin zarına metastaz yaptığını söyleyen Şimal sosyal medyadan sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

34.jpg

MEME KANSERİNİ YENMİŞTİ

Şimal, daha önce meme kanseri nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmüş, ardından da başarılı bir ameliyat geçirmişti. Tedaviler sonrasında "Patoloji sonucumuz geldi; tertemiz" diyerek sağlığına kavuştuğunu sevenleriyle paylaşmıştı.

33.jpg

BEYNİNDE TÜMÖR TESPİT EDİLMİŞTİ

Ancak, geçtiğimiz ocak ayında beyninde tümör tespit edilen şarkıcı, "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok dualarınızı beklemekten başka... 'Ameliyat' dediler çok üzgünüm" açıklamasını bulunmuştu.

Şarkıcı 8 saat süren ameliyatın ardından sağlığına kavuştuğunu sevenlerine duyurmuştu.

30.jpg

'BU SEFER BEYİN ZARIMA METASTAZ YAPTI'

Ancak umut dolu bu süreç, yeni bir teşhisle sekteye uğradı. Şimal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz, sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha... Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim" ifadelerini kullandı.

457524846-18415988032074125-969261549456471250-n.jpg

'SİZDEN DUA BEKLİYOR OLACAĞIM'

Ünlü şarkıcı, hayranlarından ve dostlarından dua isteyerek, "Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin!" diyerek destek mesajlarıyla güç bulduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN