Şarkıcı Ceylan ilk kez vasiyetini açıkladı! Bülent Ersoy'dan sonra şimdi de Ceylan'dan ilginç istek: Ben ölürsem mezarımda...

Şarkıcı Ceylan ilk kez vasiyetini açıkladı! Bülent Ersoy'dan sonra şimdi de Ceylan'dan ilginç istek: Ben ölürsem mezarımda...

Ünlü şarkıcı Ceylan canlı yayında ilk kez vasiyetini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un vasiyeti ardından şimdi de Ceylan'dan ilginç istek geldi. Alişan ile Hayata Gülümse programı esnasında duyurdu. İşte Ceylan'ın vasiyeti...

Bülent Ersoy'un ardından bu kez de ünlü şarkıcı Ceylan vasiyetini duyurdu. Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan şarkıcı Ceylan canlı yayında açıkladı. Estetikleriyle uzun süredir gündemde yer alan şarkıcı şimdi de vasiyetiyle gündeme düştü.

EKRANLARDA DUYGUSAL ANLAR

TRT1 ekranlarının sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse programında yaşananlar gündemde yer aldı. Alişan'ın sunduğu programa bu bölümde ünlü şarkıcı Ceylan konuk oldu. Ceylan merak edilen sorulara cevap verirken, "Hayatının şarkısı hangisi?" sorusuna ise 'Benim Hayatım' şarkısını işaret etti. Stüdyoda şarkıyı söyleyen şarkıcı Ceylan, duygusal anların ardından vasiyetini duyurdu.

hsjzg-1707809920-5989.webp

CEYLAN'IN VASİYETİ

Şarkı söyledikten hemen sonra vasiyetini açıkladı. Vasiyetinin "Benim Hayatım" şarkısıyla ilgili olduğunu söyleyen Ceylan, "Ben ölürsem mezarımın başında bu şarkıyı çalın" sözlerini kullandı. Bu şarkının kendisinde büyük bir önemi olduğunu söyleyerek, şarkının kendi hayatını anlattığını da belirtti. Ceylan açıklamalarının devamında, "Bu şarkının bende yeri çok başka. Çünkü benim hayatımı anlatıyor. Bu şarkı benim hayatım." sözlerini açıkladı.

t9hyz-1707810249-8414.webp

ALİŞAN'DAN KRİTİK SORU

Ceylan, vasiyetini açıkladıktan sonra Alişan'ın sorduğu, "Bir daha bu dünyaya gelsen ne yapmak isterdin?" sorusuna cevap verdi. Herkesin her zaman mutlu olamayacağını söyleyen Ceylan, "Hayat böyle bir şeydir. Dünyaya bir daha gelsem yeniden Melodi ve Yiğitcan’ın annesi olmak isterdim. Yeniden Türkan Avcı ve Ahmet Avcı'nın kızı olarak dünyaya gelmek isterdim. Nazan Avcı, Ezo Avcı ve Nalan Avcı’nın kardeşi olarak dünyaya gelmek isterdim. Sizlerin de 'Ceylo'su olarak dünyaya gelmek isterdim." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN