Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Diziseverlere kötü haber

Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Diziseverlere kötü haber

Now TV'de yayınlanan sevilen diziden üzücü haber geldi. İlgiyle takip edilen dizi, sezon finali yaparak çekimlere ara verecek. Aranın ardından yeni sezonda yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. İşte detaylar...

Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerini paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisinin merakla beklenen sezon finali tarihi belli oldu.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Now TV'de yayınlanan ve reyting listelerinde hep üst sıralarda yer alan 'Kızıl Goncalar' dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin sezon finali 2024 Haziran ayında yapılacak ve yeni bölümleri 2024 Eylül ayında ekranlara gelecek.

Yurt'ta yer alan habere göre, Kızıl Goncalar, Gold Film yapımcılığında 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanmaya başladı. Yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı dram türündeki dizide başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz paylaşıyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen 'evlat' söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN