Oyuncu Aydemir Akbaş yoğun bakımda

Oyuncu Aydemir Akbaş yoğun bakımda

Bir süredir kanserle mücadele eden Türk sinemasının usta oyuncusu Aydemir Akbaş, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alındı. Yakın dostu İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş, şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum. Saygılarımla." dedi.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Aydemir Akbaş’ın yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Uzun yıllardır kanserle mücadele eden usta oyuncu, yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses, Akbaş ile fotoğrafını paylaşarak "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." dedi.

"KANSER OLDUĞUM NETLEŞTİ"

Öte yandan daha önce de gırtlak kanserini yenen Aydemir Akbaş, geçtiğimiz yılın ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kansere yakalandığını duyurmuştu.

Akbaş, paylaşımında "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN