Netflix'te Top 10 listesinde Türk yapımı dizi ve film sürprizi! En çok izlenen yapımlar listesi paylaşıldı

Netflix'te Top 10 listesinde Türk yapımı dizi ve film sürprizi! En çok izlenen yapımlar listesi paylaşıldı

ABD merkezli dijital yayın platformu Netflix Türkiye'de haftanın en çok izlenen yapımları listesi güncellendi. Top 10 listesinde dört Türk yapımı yer aldı. İşte, Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler...

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Geçen hafta en çok izlenen yapımlar içerisinde Top 10 listesine son hafta dört Türk yapımı damga vurdu.

NETFLIX TÜRKİYE'DE EN ÇOK İZLENEN FİLMLER

Geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler şöyle:

10) Tepki

Charlie zihin gücüyle yangın çıkarabilen genç bir kızdır. Ancak karanlık odaklar, büyüdükçe bu gücü de artan genç kızın ve ailesinin peşine düşer.

9) Asfaltın Kralları

Oscar ödüllü bu filmde Amerikalı araba tasarımcısı Carroll Shelby ve yarışçı Ken Miles, Enzo Ferrari'nin Le Mans'daki egemenliğine son vermek için birlik olur.

8) Öldüren Sis

Küçük bir kasabada çıkan şiddetli fırtınanın ardından kasaba sakinleri, evlerinin üzerine çöken korkunç sisin dışarıda kalan herkesi öldürdüğünü fark eder.

7) Adalet 2

Ölümcül becerileriyle yargı dağıtan eski DIA ajanı Robert McCall bu kez de bir zamanlar birlikte çalıştığı yakın bir arkadaşının intikamını almak için kolları sıvıyor.

6) Adalet

Emekli istihbarat ajanı Robert McCall, genç bir hayat kadınını Rus Mafyası'nın acımasız üyelerinden korumak için gönülsüz biçimde aksiyona geri döner.

5) Hep Yek: Düğün

İstanbul'da hapisten firar eden Altan ve Gürkan, İç Anadolu'nun en büyük mafya babasının kızını düğünden kaçırarak yine ortalığı birbirine katar.

4) Damsel

Yakışıklı bir prensle evlenen genç bir kadın, ateş soluyan bir ejderhaya kurban olarak sunulunca kendisini zorlu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.

3) Romantik Hırsız

Peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenen bir Interpol ajanı, onu suçüstü yakalamak için bir plan yapar.

2) Her Şey Aşk İçin

Aşkı için her şeyi yapmaya hazır olan Alper, evliliklerinin önündeki son engeli kaldırmak için Sedef'in emekli albay dedesinin çiftliğinde askerî eğitimden geçmeyi kabul eder.

1) İrlanda Rüyası

Hayallerindeki erkek ile en yakın arkadaşının evlenmesine günler kala İrlanda'daki kadim kayanın üzerinde gerçek aşkı bulmak için tuttuğu dilek Maddie'nin kaderini değiştirir.

NETFLIX TÜRKİYE'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİLER

Geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler şöyle:

10) Hot Wheels Hadi Yarışalım!

Hot Wheels Ultimate Garaj Yarışı Kampı'ndaki çiçeği burnunda altı genç yarışmacı, yeni neslin muhteşem yarışçıları olabilmek için ihtiyaç duydukları becerileri edinir.

9) Fury

Babasının ölümünün intikamını almak isteyen genç bir kadın, Paris'in yeraltı dünyasının ara bulucusu Fury'nin ağına dolanır.

8) En Güçlü 100

Mükemmel fiziğe sahip yüz yarışmacı, bir dizi zorlu mücadelenin üstesinden gelerek şampiyon olmak ve nakit para ödülünü kazanmak için yarışıyor.

7) Sinyal

Kayıp bir astronotun ailesi delice bir arayışa girer. Ama gerçekler ortaya çıktıkça hem onlar hem de dünya daha büyük bir tehditle karşı karşıya kalır.

6) Demir El

Joaquín Manchado, Barcelona limanındaki uyuşturucu imparatorluğunu demir yumrukla yönetmektedir. Ancak önemli bir sevkiyat, hem işlerini hem de ailesini tehlikeye atar.

5) Kuvvetli Bir Alkış

Varoluşsal sancılar çeken ve bir portakalın içinde yaşadığı önceki hayatını özleyen bir adam, onlarca yılı kapsayan bir hikâyeyi anlatan bu dramada tuhaf ailesiyle uğraşır.

4) Avatar: The Last Airbender

Avatar olarak bilinen bir çocuk, savaş hâlindeki dünyayı kurtarmak için dört element gücünde de ustalaşmalı ve onu durdurmaya kararlı olan acımasız bir düşmanla savaşmalıdır.

3) Maceracılar

Yetenekli ancak uyumsuz tiplerden oluşan bir çete, gizli bir Maya hazinesini bulmak için maceraya atılır. Stratejileri belirsiz, araları pek iyi değil. Ama zeki oldukları kesin.

2) The Gentlemen

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir.

1) 3 Cisim Problemi

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN