Mustafa Topaloğlu'nun oğlundan Özcan Deniz'e zehir Zemberek sözler! 'Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde...'

Mustafa Topaloğlu'nun oğlundan Özcan Deniz'e zehir Zemberek sözler! 'Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde...'

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, katıldığı bir yayında Özcan Deniz'i hedef alarak Deniz'e zehir zemberek sözlerle yüklendi. Topaloğlu'nun Deniz'e yönelik sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

'Uzaylı' lakabıyla bilinen ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, babası gibi şarkıcı olan Özcan Deniz'i hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Topaloğlu'nun açıklamaları sonrasında gözler Deniz'e çevrildi. Deniz'in Topaloğlu'na vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına katılan Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz'i hedef alarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Özcan Deniz'in, babası Mustafa Topaloğlu sayesinde ün kazandığını öne süren Çağlayan Topaloğlu, Deniz'in ölüye bile saygı duymadığını öne sürdü.

Topaloğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Babam ve amcam onu sıfırdan alıp bir yerlere getirmiş. Sevilen, başarılı bir sanatçı haline gelmişsin. Ben ona 'bana döner misin?' diye mesaj attım ve cevap vermedi. Yoğunluğundan görmemiştir diye bir hafta sonra aradım açmadı, geri de dönmedi. Belki de bir ölüm kalım meselesi vardı. Belki senin açacağın telefon birinin hayatını kurtaracaktı. Merakından döner insan. Herkes kendi hareketiyle kişiliğini belli eder. O da kendini böyle belli etti. İyi ki de belli etti, biz de öğrenmiş olduk. Ondan böyle bir şeyi beklemiyordum. Aklımın ucundan geçmedi... Bir hafta sonra katıldığım bir programda bu konu gündem oldu. Geri dönmek bu kadar zor mu? Üzücü...

Şarkıcı Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz'e yüklendi: Kişiliğini belli etti

BİZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Prestij Meselesi filminin galasına gelmedi, hakkında tek bir röportaj dahi vermedi. Bu Topaloğlu ailesi sana ne yaptı ya? Sen bir yerlere geldiysen onlar sayesinde. Senin ölüye bile saygın yok, kalmamış. Konu sadece bir telefon değil. Özcan Deniz benim telefonumu açsa ne olur açmasa ne olur? Biz kimin ne olduğunu biliyoruz. O kendini istediği yerde görebilir. Özcan Deniz bizim bu zamana kadar gurur duyduğumuz kişi değilmiş."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN