Metin Akpınar’ın evlilik dışı kızları ortaya çıkmıştı! İkizlerin anneleriyle ilgili o gelişme bomba gibi patladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı kızları ortaya çıkmıştı! İkizlerin anneleriyle ilgili o gelişme bomba gibi patladı

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı kızları ortaya çıkmıştı! Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu olay sonrasında, Akpınar’ın ikiz kızlarının anneleriyle ilgili yaşanan o gelişme magazin dünyasına yeniden bomba gibi düştü…

Türk sinemasının usta isimlerinden Metin Akpınar, geçen sene ortaya çıkan haberler ile Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında iki kızının olduğunu öğrenmişti. Bu yeni bilgiyle şok olan ve ardından kızlarını kabul Akpınar, şimdi ikizlerinin anneleriyle ilgili yaşanan o gelişmeyle sarsıldı…

BABALIK DAVASINI KAZANDI

Akpınar’ın 35 yaşında olan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babalık davası açmış ve davayı kazanmıştı. Usta oyuncu ise yaşanan olaylar sonrasında kamuoyu açıklaması yaparak, "Çocuklarımın varlığından haberdar olmadığım için çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

metin-akpinarin-evlilik-disi-kizlari-1.jpg

TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR

Şimdilerde ise ikizlerin annesi Suphiye Orancı’nın Almanya’dan Türkiye’ye dönerek kızları ve torunları ile ilgileneceği söyleniyor. İkizlerin bu gelişmeyi nasıl karşılayacağı ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN