Mert Demir reklam aşkı iddialarına son noktayı koydu

Mert Demir reklam aşkı iddialarına son noktayı koydu

"Antidepresan" şarkısıyla tanınan Mert Demir, son dönemde aşk hayatıyla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Nişantaşı'nda görüntülenen Demir, reklam aşkı iddialarına yanıt verdi. Demir, "Nasıl koyuluyor son nokta? Daha önce konuştuk ama sonu gelmiyor gibi" dedi.

N-Life Haberleri'nin haberine göre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Mert Demir, Sarıkaya ile olan ilişkileri hakkında merak edilenleri yanıtladı. Magazin Burada'nın haberine göre Demir, "Nasıl koyuluyor son nokta? Daha önce konuştuk ama sonu gelmiyor gibi" ifadelerini kullandı.

Mert Demir'in annesi Gülgün Demir de çiftin ilişkisine destek verdi. Birkaç hafta önce yaptığı açıklamada, Serenay Sarıkaya'yı daha önceden tanıdığını ve oğlunun mutluluğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Demir, "Evlenmek isterlerse de öyle olur. Onlar ikisinin bileceği iş" diyerek çiftin geleceğine dair ipuçları verdi.

"BÖYLE ŞEYLER MİLATTAN ÖNCEDE KALMADI MI YA?"

Serenay Sarıkaya da daha önce benzer iddialara cevap vermişti. Güzel oyuncu, "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum" diyerek bu tür haberlere tepki göstermişti.

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya çiftinin aşk yaşadığı artık resmen doğrulandı. Çiftin hayranları, bu güzel haberi büyük bir sevinçle karşıladı. Sosyal medyada çiftin adına açılan hesaplar ve paylaşımlar, aşklarını kutlayan mesajlarla doldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN