Masterchef'de bıçaklar çekildi! İki yarışmacı arasında kavga: Bıçağı elinden aldılar

Masterchef'de bıçaklar çekildi! İki yarışmacı arasında kavga: Bıçağı elinden aldılar

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Masterchef, bu yıl da birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerilim zaman zaman tırmanıyor. Şimdi ise iki yarışmacı arasında çıkan kavga görenleri şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de rekabet giderek tırmanıyor. Son bölümde, yarışmacılar Ayşe ve Deniz arasında yaşanan gerginlik izleyicileri ekran başına kilitledi. Ayşe ve Deniz, tezgahta yan yana çalıştıkları sırada bir tartışma yaşadı. Ayşe’nin Deniz’i hafifçe iteleyerek uzaklaştırması, gerginliğin fitilini ateşledi.

yeni-proje-4.jpg

GERİLİM BİR ANDA TIRMANDI

Deniz, bu hareketi kendisine yönelik bir müdahale olarak değerlendirip, "Al Ayşeciğim" diyerek tezgahın kenarına çekildi.

Mehmet Şef, bu durumun ardından yarışmacılara "El altından işler mi dönüyor?" diye sorarak durumu sorguladı. Deniz, "Ben anlamıyorum, sen beni tezgahtan neden çıkartıyorsun? Doğruyorum zaten," ifadelerini kullanarak rahatsızlığını dile getirdi.

yeni-proje-3.jpg

YARDIM ETMEK İSTEDİ KAVGA ÇIKTI

Ayşe, Deniz'in bu tepki göstermesinin ardından "Çıkartmadım. Gel" diyerek onu tekrar tezgaha çağırdı. Deniz, "Ben doğruyorum zaten, beni bir rahat bırak," diyerek tepki verdi. Mehmet Şef, yaşananları merak ederek "Ne oldu?" şeklinde bir açıklama yaptı.

Deniz, Ayşe'nin bıçağını elinden aldığını ve bunun kendisine müdahale olarak görüldüğünü söyledi. Ancak Ayşe, niyetinin yalnızca yardım etmek olduğunu belirtti.

Tüm bu yaşananların ardından, dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. Yarışmadaki bu gergin anlar, rekabetin ve gerilimin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. MasterChef Türkiye’nin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN