MasterChef yarışmacıları haftada ne kadar kazanıyor?

MasterChef yarışmacıları haftada ne kadar kazanıyor?

TV8'de yayınlanan MasterChef programında bu kez yarışmacıların aldıkları ücretler gündeme geldi. Sosyal medyada yayılan iddialara göre, yarışmacıların haftalık 50 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen ücretler aldığı öne sürüldü. Ancak bu konuda resmi bir açıklama henüz yok.

TV8'de yayınlanan MasterChef'te yarışmacıların yemeklerinin konuşulduğu programda bu kez aldıkları ücretler gündeme geldi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği programlar, yarışmacı kazançlarıyla sıkça tartışma konusu oluyor. Daha önce Survivor'ın bir sezonluk maliyetini açıklayan Ilıcalı, programın bir sezonunun 12-13 milyon dolara mal olduğunu belirtmişti.

Öte yandan sosyal medyada yayılan bilgilere göre, Survivor yarışmacılarının haftalık 60 bin TL ile 100 bin TL arasında kazanç sağladığı iddia edilmişti.

TV8'de yayınlanan MasterChef'te yarışmacıların yemeklerinin konuşulduğu programda bu kez aldıkları ücretler gündeme geldi.

ucret.jpg

Resmi bir açıklama olmamasına rağmen, sosyal medya hesapları ve fan sayfaları üzerinden yapılan yorumlara göre, MasterChef yarışmacıları da haftalık olarak ödeme alıyor.

Bir sosyal medya hesabının paylaştığı iddialara göre, MasterChef yarışmacıları haftalık 50 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen ücretler alıyor ve bu ödemelerin tüm yarışmacılara aynı miktarda yapıldığı öne sürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN