MasterChef başlamadan olaylar başladı! Fragmanla ortalık sallandı, "1 milyon basarım şampiyon o olacak"

MasterChef başlamadan olaylar başladı! Fragmanla ortalık sallandı, "1 milyon basarım şampiyon o olacak"

MasterChef daha başlamadan olaylar başladı! Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ortalık sallandı: "1 milyon basarım şampiyon o olacak..."

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğinde yarın başlıyor. Her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen yarışmanın yeni sezon tanıtımı, sosyal medyada yoğun bir ilgi gördü.

ESKİ ŞAMPİYON METİN YAVUZ'UN DİKKAT ÇEKEN ANLARI

metin-yavuz.webp

Yeni sezon fragmanında, birbirinden farklı tarzda yarışmacılar yer alırken, eski şampiyon Metin Yavuz'un da kısa bir süre ekranda yer alması dikkat çekti. Yavuz, bir yarışmacıyı gördüğünde dayanamayarak Somer Şef ile telefon görüşmesi yaptı ve bu anlar izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

'1 MİLYON BASARIM GARANTİ'

Metin Yavuz, Somer Şef ile yaptığı telefon konuşmasında, "Şef ben hiç hayatımda böyle kumar hiçbir şey oynamadım. 1 milyon basarım garanti. Finalde şampiyon olacak" ifadelerini kullandı. Bu sözler, tanıtımın sosyal medyada viral olmasına neden oldu.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURU

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için sosyal medyada; "Bu sene aşırı heyecanlı olacağa benziyor", "Yarışmacılar çok iyi", "Bakalım kim birinci olacak" gibi yorumlar yapıldı. İzleyiciler, yarışmanın yeni sezonunu büyük bir heyecanla bekliyor.

MasterChef izleyicilerine sürpriz haber: Somer Şef gelir gelmez duyurdu!

GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU KİMDİ?

Geçtiğimiz yıl All Star konseptiyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de, Tahsin ve Esra finale kalmıştı. Heyecan dolu final gecesinde, Esra MasterChef All Star 2023 şampiyonu olarak kupayı kaldırmıştı.

MasterChef 2024'ün yeni sezonu, heyecan dolu anları ve rekabet dolu mücadeleleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni sezonun favori yarışmacıları kimler olacak ve bu yılın şampiyonu kim olacak? Tüm bu soruların cevapları, MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN