Marilyn Monroe'nun kaybolmayan büyüsü: Mezarının yanı dahi satılıyor

Marilyn Monroe'nun kaybolmayan büyüsü: Mezarının yanı dahi satılıyor

İkonik film yıldızı Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satışa çıkıyor. Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a da oldukça yakınken, açık artırmada 400 bin dolara alıcı bulacağı tahmin ediliyor.

Ölümünün üzerinden 60 yıldan fazla geçmesine rağmen hala marka değerini koruyan Hollywood ikonu Marilyn Monroe ve Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'ın yakınındaki mezar, açık artırmayla satışa çıkıyor. Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu müzayedede satışa çıkacak.

NTV'de yer alan habere göre; mezarın 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Monroe'nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'a da oldukça yakın.

BAŞKA EŞYALARI DA SATILACAK

Julien’s Auctions tarafından gerçekleştirilen açık artırmada Monroe'nun The Seven Year Itch (1955) filmindeki elbisesi, The Misfits (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise ve daha birçok kıyafeti de satışa çıkacak.

Yıldızın kapağında yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, Hefner'ın ceketi ve ipek pijamaları da satılacak eşyalardan.

Müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkacağını tahmin etse de, mezar alanı için 50.000 dolarlık bir başlangıç teklifi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN