Magarsus dizi konusu ve oyuncuları

Magarsus dizi konusu ve oyuncuları

FARO Yapım’ın yapımcılığında yer aldığı Magarsus dizisinde oyuncuların kimler olduğu belli oldu. Magarsus oyuncularının arasında Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş gibi isimler dikkat çekiyor. işte detaylar…

Yerli video platformu Blu TV’de yayın hayatına başlayacak olan Magarsus dizisinin senarist ve yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut otururken diğer senaristiyse Mustafa Memişoğlu olacaktır.

Magarsus Dizisi Konusu

Magarsus dizisinde Sarıbahçe’de narenciye tüccarı olan Kurak ailesinin kendi içleri ve diğer düşmanlarıyla verdikleri mücadeleler anlatılıyor.

Magarsus Oyuncuları

Çağlar Ertuğrul

Dağ filmi serisinde ünlenen yakışıklı oyuncumuz Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987’de Girit ve Bular göçmeni bir ailede doğdu. 2011’de Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Youtube kanalı üzerinden mizahi eğlenceli videolara yer veren Ertuğrul birçok projede yer almıştır. Teşkilat, Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil gibi projelerin başrolünde yer almış Dağ filmindeyse rol aldığı Oğuz Çağlar karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

çağlar ertuğrul

Merve Dizdar

En son Masumlar Apartmanında rol aldığı Gülben karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Merve Dizdar 25 Haziran 1986’da İzmir’de doğmuştur. Çanakkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmasının ardından Kadir Has Üniversitesi İleri Oyunculuk programında yüksek lisansını tamamlamıştır. Kavak Yelleri, İnsanlık Alemi, Doksanlar, Vatanım Sensin, Mucize Doktor gibi projelerde yardımcı oyuncu olarak rol aldı. bununla beraber sunuculuk kariyeri de olan oyuncu TRT Çocuk ekranlarında Arkadaşım Bıdı’nın sunuculuğunu üstlenmiştir. Merve Dizdar oyuncu Gürhan Altundaşlar ile evlilik dünyasında adım atmış fakat bu evlilik sadece ancak 3 sene devam etmiştir.

merve dizdar

Berkay Ateş

En son Sadakatsiz dizisinde Aras Ateşoğlu karakteriyle ekranlarda yerini alan Berkay Ateş 19 Şubat 1987’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Ardahan annesiyse Malatyalı doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Sadakatsiz, Alev Alev, Çukur, Gülizar, Anne gibi projelerden boy gösteren oyuncu son olarak Blu TV ekranlara gelecek olan Magarsuz dizisinde başrolde yer alacak.

berkay ateş

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN