'Leyla' dizisinin yayın tarihi belli oldu

'Leyla' dizisinin yayın tarihi belli oldu

Ödüllü yönetmen Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği "Leyla" dizisi 18 Eylül'de izleyicilerle buluşacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği “Leyla” dizisinin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. Birsen Altuntaş'ın haberina göre; Brezilya dizisi “Avenida Brazil”in Türkiye uyarlaması olan yapım, heyecanla beklenen ilk bölümüyle 18 Eylül’de NOW ekranlarında olacak.

6454.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimler yer alacak.

521321.jpg

Dizide, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasının yeniden evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla’nın dram dolu hikayesi işlenecek. Üvey annesi Nur tarafından çöplüğe terk edilen Leyla, yıllar sonra intikam arzusuyla geri dönecek ve hayatını mahveden bu kadına karşı zorlu bir mücadele verecek. “Leyla”, bu intikam hikayesini aşkla sınanan duygusal bir yolculukla birleştirerek izleyicilere sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN