'Kuruluş Osman'da dengeler değişiyor: İki oyuncu daha kadroda

'Kuruluş Osman'da dengeler değişiyor: İki oyuncu daha kadroda

Atv’de ekrana gelen “Kuruluş Osman” dizisinin kadrosuna iki oyuncu daha dahil oluyor. Erkan Bektaş, hikayede "İbrahim" karakterini canlandırırken, eşine de Bengi Öztürk hayat verecek.

Atv'nin fenomen dizisi "Kuruluş Osman", 5 sezondur çarşamba akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği, Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yazdığı dizinin oyuncu kadrosuna 2 yeni ünlü oyuncu daha katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Burak Özçivit (Osman Bey), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Özge Törer (Bala Hatun) ve Emre Bey’i (Orhan Bey) buluşturan dizinin ekibine Erkan Bektaş katıldı.

1-011.jpgErkan Bektaş

Son olarak yine Atv’de yayınlanan “Safir”de rol alan Bektaş, Kuruluş Osman’da “İbrahim” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide İbrahim’in eşini ise Bengi Öztürk canlandıracak.

1-012.jpgBengi Öztürk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN