Kuruluş Osman'a iddialı oyuncu: 'Ulcay'a hayat verecek

Kuruluş Osman'a iddialı oyuncu: 'Ulcay'a hayat verecek

Reytingleri altüst eden Kuruluş Osman dizisine, Bengi Öztürk ve Erkan Bektaş'ın ardından iddialı bir oyuncu daha dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna katılan Ümit Kantarcılar, Çavdar Tatarların lideri 'Ulcay'a hayat verecek.

Çarşamba akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna peş peşe güçlü oyuncular kayılmaya devam ediyor. Erkan Bektaş ve Bengi Öztürk'ün ardından bir oyuncu daha fenomen diziye transfer oldu.

kurulus-osman-umit-kantarcilar-2.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ümit Kantarcılar dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Ata Demirer, Esra Bilgiç ve Uğur Yücel ile Netflix için çekilen "Bir İhtimal Daha Var" dizisinde başrol oynayan Kantarcılar, Kuruluş Osman'da Çavdar Tatarların liderin "Ulcay"a hayat verecek.

kurulus-osman-umit-kantarcilar.jpg

Ulcay'ın Osman'ın karşısına dişli bir rakip olarak çıkacak olması senaryonun gidişatını etkileyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN