Kız arkadaşına şiddet uygulayan Ozan Güven'in dizisinde skandal sahne: Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadınları aşağıladı!

Kız arkadaşına şiddet uygulayan Ozan Güven'in dizisinde skandal sahne: Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadınları aşağıladı!

Kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzak kalan Ozan Güven'in yeni dizisinde Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadınları hedef alan o sahne sosyal medyada tepki topladı.

2020 yılının yaz aylarında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve söz konusu tarihten sonra gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Ozan Güven, büyük bir sürprize imza atarak Kanal D'nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas' ile setlere geri dönme kararı almıştı. Yaklaşık 4 yıl aradan sonra setlere geri dönen Ozan Güven'in başrol oynadığı 'Taş Kağıt Makas' adlı dizide kadınları aşağılayan o sahne sosyal medyanın gündemine oturarak tepki topladı.

Son olarak 2020 yılında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Babil' adlı dizide rol alarak Egemen Kıvılcım" karakterine hayat veren Ozan Güven, 2020 yılının yaz aylarında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanmış ve ünlü oyuncunun 13 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti. Söz konusu tarihten bu yana ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, büyük bir sürprize imza atarak 28 Şubat Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Taş Kağıt Makas' adlı diziyle setlere geri dönmüştü.

TEPKİ TOPLADI

Senaryosu Uğraş Güneş tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan'ın oturduğu dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde yer alan bir sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kore yapımı Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide, Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadınlar aşağılandı. Daha önce kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven'in başrol oynadığı dizide kadınları hedef alan o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çok sayıda kullanıcı dizide yer alan o sahneye tepki gösterdi. İşte kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven'in başrol oynadığı dizide kadınları hedef alan o sahne...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN