Kişilik testi: Rekabet mi yoksa işbirliği mi sizi daha çok motive ediyor? İlk gördüğünüz şey bunu ortaya çıkaracak!

Kişilik testi: Rekabet mi yoksa işbirliği mi sizi daha çok motive ediyor? İlk gördüğünüz şey bunu ortaya çıkaracak!

Rekabet mi yoksa iş birliği mi sizi daha çok motive ediyor? Bu eğlenceli testi yapın ve öğrenin! Bu kısa test gerçek motivasyonlarınızı ortaya çıkaracak ve güçlü ve zayıf yönlerinizi anlamanıza yardımcı olacak. Öyleyse neden denemiyorsunuz? Sonuçlara şaşırabilirsiniz!

Başkalarıyla rekabet ederek mi yoksa iş birliği yaparak mı daha fazla motive olduğunuzu hissediyorsunuz? Bu kişilik testini yaparak hangisinin sizi daha fazla motive ettiğini ortaya çıkaracaksınız. Bu test, etrafımızdaki dünyayla nasıl etkileşim kurduğumuzu büyük ölçüde kişiliklerimizin etkilediği fikrine dayanmaktadır. O halde bu resme bir bakın ve bize ilk ne gördüğünüzü söyleyin! Kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya koyacaktır.

see-in-first-abm-0908-zl3ltk-1024x512.jpg

BALIK

Eğer ilk dikkatinizi çeken şey balık ise, bu sizin rekabetçi bir insan olduğunuzun göstergesi olabilir. Önce balık gören kişiler genellikle rekabetten motive olurlar ve yaptıkları her şeyde en iyi olmayı hedeflerler. İddialı hedeflere ulaşmak için çabalarlar ve görev ve zorluklar söz konusu olduğunda rekabetçi bir üstünlüğe sahiptirler. Ayrıca, takım ruhuna sahiptirler ve hedeflerine ulaşmak için başkalarıyla işbirliği yapmaktan hoşlanırlar.

ÇİÇEKLER

Eğer ilk dikkatinizi çeken şey çiçeklerse, bu sizin rakip olmaktan çok işbirlikçi olduğunuzun göstergesi olabilir. Çiçekleri ilk gören kişiler genellikle zirveye çıkmaktan çok başkalarıyla birlikte çalışmaktan daha fazla motive olurlar. Bir ekibin parçası olarak yaratıcı çözümler üretmekten ve başkalarının hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktan hoşlanırlar. Rekabetçi insanların hırs ve azminden yoksun olsalar da, diğer insanlarla güçlü bağlar kurma yetenekleriyle bunu telafi ederler.

BALIKLARDA KIRMIZI LEKELER

Eğer balıkların üzerinde ilk dikkatinizi çeken şey kırmızı noktalarsa, bu hem rekabetten hem de iş birliğinden motive olduğunuzun bir göstergesi olabilir. Balıklarda ilk önce kırmızı noktaları gören kişiler, hedeflerine ulaşmak için dengeli bir yaklaşıma sahip olma eğilimindedir. Kendileriyle veya başkalarıyla rekabet etmekten büyük keyif alırlar, ancak aynı zamanda bir ekibin parçası olarak birlikte çalışmaktan da hoşlanırlar. Başarmak için motive olurlar ama aynı zamanda diğer insanlarla yakın bir şekilde çalışmanın değerini de bilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN