Kararmış beyaz ayakkabıyı o meyveyle silin! 5 yıl ömrünü uzatın, çok etkili

Kararmış beyaz ayakkabıyı o meyveyle silin! 5 yıl ömrünü uzatın, çok etkili

Faydalarını saymakla bitmeyen muzun kabuğu da temizlikte kullanılıyor. Zamanla kararan ayakkabılarınızı muzun kabuğuyla temizleyerek aradaki farkı görebilirsiniz. İşte, muz kabuğu ayakkabı parlatma...

İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde insan sağlığına birçok faydası bulunan muz, diyetisyenlerin sağlıklı beslenmek için önerdiği doğal gıdaların başında geliyor. Muzun meyvesi kadar kabuğu da temizlikte kullanılabilir.

MUZ KABUĞU TEMİZLİKTE NASIL KULLANILIR?

Muz kabuğunu çöpe atmak yerine matlaşan ve çizilen ayakkabılarınızı silmeyi deneyebilirsiniz. Ayakkabılarınızı cila, sprey ya da temizleme köpüğü olmadan temizleyebilmek ve ayakkabıların tertemiz bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabilmek için ayakkabınızı muz kabuğu ile temizlemeyi tercih edebilirsiniz.

muz-kabugu-hangi-alanlarda-kullanilir.jpg

Muz kabuğu parlaklığını yitirmiş ayakkabılarınız yepyeni görünümde olmasını sağlarken aynı zamanda var olan lekelerin de kısa sürede çıkmasına yardımcı olur.

Muz kabuğu, ayakkabı yüzeyinde bulunan tozların temizlenmesi için de son derece etkili bir yöntem olurken, muz kabuğunu atmak yerine ayakkabılarınızın parlaması amacıyla kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN