Kanal D canlı yayın O Kız 1. bölüm izle

Kanal D canlı yayın O Kız 1. bölüm izle

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla beklenen dizisi olan O Kız adlı dizinin yayınlanmasının ardından diziyi izlemek isteyenler tarafından Kanal D canlı yayın? Kanal D O Kız izle? Kanal D O Kız full izle? O Kız tek parça izle? Gibi soruların cevapları aranıyor. O Kız son bölüm linki haberimizde…

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan O Kız ilk bölümü ile ekranlara gelerek izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 1. Bölümünün linki merakla araştırılıyor.

O Kız

KANAL D CANLI YAYIN O KIZ 1.BÖLÜM FULL,TEK PARÇA İZLE

Kendi halinde normal bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliği yaşayan babası ve yaşlı dedesi ile birlikte, halasının evinde hayatını geçirmektedir. Zeynep’in en büyük hayali ise eniştesinin baskısından dolayı sığıntı hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep’in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşmadan 360 derece değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar. Son dönemin popüler ismi Ozan Mert’in yaptıkları hem Zeynep’in hem de Ozan’ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan’ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep’in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

O Kız

KANAL D CANLI YAYIN O KIZ 1.BÖLÜM FULL, TEK PARÇA İZLE

O KIZ SON BÖLÜM İZLE

O KIZ SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN