Kadir Ezildi'nin ilk kez paylaştı! İşte evlilik teklifi ettiği o anlar: Nişanlısı güzelliğiyle mest etti

Kadir Ezildi'nin ilk kez paylaştı! İşte evlilik teklifi ettiği o anlar: Nişanlısı güzelliğiyle mest etti

Katıldığı bir yarışma programı ile ünlenen ve adından sık sık söz ettiren Kadir Ezildi, son günlerde özel hayatı ile gündeme geliyor. Şimdilerde sunuculuk yapan ünlü ismin evlilik teklifi ettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte o görüntüler…

"En Hamarat Benim” isimli program sunuculuğunu yapan ve katıldığı programlardaki titizlik anlayışından dolayı temizlik hastalığı ile anılan Kadir Ezildi, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Düğün hazırlıkları yaptığı bu günlerde sosyal medyada paylaşım yapmayı aksatmayan ünlü isim bu defa kız arkadaşına evlilik teklifi ettiği anları takipçileri ile paylaştı. O anların samimiyeti görenlerin oldukça hoşuna gitti.

yeni-proje-12.jpg

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİĞİ ANLAR GÜNDEM OLDU

Evlilik hazırlığı yapan Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini sonunda paylaştı. Ezildi ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a gitti.

yeni-proje-11.jpg

Nişanlısı Gamze Türkmen'e evlilik teklifi ettiği anları takipçileri ile paylaşan Ezildi’nin bu fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

yeni-proje-10.jpg

“HAYATIMA HOŞGELDİN”

Ezildi o anlara; 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin' notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN