İstanbul'a 180, Ankara'ya 260 kilometre uzaklıkta cennet! Sıcaktan bunalanlar oraya akın edecek

İstanbul'a 180, Ankara'ya 260 kilometre uzaklıkta cennet! Sıcaktan bunalanlar oraya akın edecek

Seyahat etmek isteyenler ve bunaltıcı sıcaklardan kaçma fırsatı arayanlar için yepyeni bir öneri ile geldik. Burası İstanbul’a 180, Ankara’ya ise 260 kilometre uzaklıkta bir yer. Adeta cennetten bir köşe olarak nitelendirilen bu ortam görenleri kendine hayran bırakıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Düzce’nin doğal güzelliklerinden biri olan Melen Çayı, yaz sıcaklarının etkisiyle bunalanlar için ideal bir kaçış noktası haline geldi. İstanbul’a 180, Ankara’ya ise 260 kilometre uzaklıkta bulunan bu eşsiz doğa harikası, hem huzur arayanlar hem de adrenalin tutkunları için cazip bir alternatif sunuyor. Melen Çayı, her geçen gün artan ziyaretçi sayısıyla dikkat çekiyor ve özellikle macera arayanlar için mükemmel bir deneyim vaat ediyor.

yeni-proje-1-004.jpg

13 METRELİK HEYECANLI PARKUR

Melen Çayı, Düzce’nin Cumayeri ilçesinde bulunan ve 13 kilometrelik heyecanlı bir parkur sunan bu doğal güzellik, sıcak havalarda kaçış noktası olarak öne çıkıyor. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenlerin yanı sıra, adrenalin dolu anlar yaşamak isteyenler de bu bölgeyi tercih ediyor.

yeni-proje-2-003.jpg

DOĞA VE ADRENALİN BİR ARADA

Düzce’nin Dokuzdeğirmen köyünden başlayıp, Kocaali Beyler köyünde sona eren Melen Çayı, doğal güzellikleri ve sunduğu macera dolu aktivitelerle dikkat çekiyor. Yaz aylarında serinlemek ve stres atmak isteyen vatandaşlar, Melen Çayı’nda keyifli bir gün geçirme fırsatını kaçırmıyor. Botlarla yapılan su sporları ve rafting aktiviteleri, bu bölgenin popülerliğini artıran unsurlar arasında yer alıyor.

yeni-proje-004.jpg

CAZİP MEKANLAR VE TESİSLER

Melen Çayı çevresinde çeşitli tesislerin bulunması, ziyaretçilere konforlu bir deneyim sunuyor. Bölgede adrenalin dolu parkurlardan, huzurlu piknik alanlarına kadar birçok seçenek mevcut. Özellikle botlarını suya indiren macera tutkunları, doğal güzellikler eşliğinde heyecan dolu anlar yaşarken, sakin atmosferiyle dinlenmek isteyenler de burada keyifli vakit geçirebiliyor.

Sıcak havalarda serinlemek ve şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyenlerin yeni gözdesi olan Melen Çayı, doğal ortamı ve sunduğu çeşitli aktivitelerle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN