İlhan Şen İran yapımı dizide rol alacak

İlhan Şen İran yapımı dizide rol alacak

Oyuncu İlhan Şen, İranlı Pouria Heidary Oureh imzalı "One Way Ticket" dizisinde rol alacak. Şen, dizide Cinayet Bürosu Komiser Yardımcısı Serdar karakterini canlandıracak.

Son dönemin popüler oyuncularından İlhan Şen, İran yapımı yeni bir dizi projesi ile anlaştı. Şen, ünlü yönetmen ve senarist Pouria Heidary Oureh’in yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği 8 bölümlük dijital dizi “One Way Ticket” ile seyirci karşısına çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ünlü oyuncu, dizide Cinayet Bürosu Komiser Yardımcısı Serdar'a hayat verecek.

DİZİNİN KONUSU

“One Way Ticket” dizisi insan kaçakçılığına karşı verilen mücadeleyi merkezine alıyor. İlhan Şen’in canlandırdığı Serdar karakteri, insanlık dışı bu suçla savaşırken, suç örgütlerinin karanlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkacak ve izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN