Hikayeye renk katacak: Öykü Gürman 'Şoför Kiraz' olarak Gönül Dağı'nda

Hikayeye renk katacak: Öykü Gürman 'Şoför Kiraz' olarak Gönül Dağı'nda

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonuna oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman dahil oldu. Gürman dizide "şoför Kiraz" rolüne hayat verecek.

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, 5. sezonuyla eylül ayında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yahya Samancı ve Aslı Kahraman'ın yönetmenliğinde Gedelli kasabasının sıcak atmosferi, yine seyircilere acı tatlı anılar sunacak.

ÖYKÜ GÜRMAN 'ŞOFÖR KİRAZ' OLUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök’ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni sezonunda, ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, “Kiraz” karakteriyle kadroya dahil oluyor.

Gürman’ın canlandıracağı “Şoför Kiraz” karakteri, Gedelli’ye taşınarak diziye yepyeni bir soluk katacak. Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun paylaştığı dizi, 5. sezonuna 143. bölümle merhaba diyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN