Herkes merakla bekliyordu! Aras Bulut'un setlere döndüğü diziden kötü haber: Çekimler durduruldu

Herkes merakla bekliyordu! Aras Bulut'un setlere döndüğü diziden kötü haber: Çekimler durduruldu

Aras Bulut İynemli’nin TV ekranlarından uzun süre uzak kalmasının ardından güzel haber gelmişti. Herkes merakla bekliyordu! Deha dizisi ile ekranlara geri dönecek. Aras Bulut'un setlere döndüğü diziden kötü haber, çekimler durduruldu...

Aras Bulu İynemli’nin sevenleri tarafından merakla beklenen Deha dizisinden kötü haber geldi. Dizinin çekimlerinin durdurulduğu öğrenildi.

Ekranların sevilen ismi Aras Bulut İynemli, yeni dizisi Deha ile ekranlara geri dönmeye hazırlanırken sette yaşadığı rahatsızlık nedeniyle çekimlere ara verildi. Başrolünde yer aldığı dizinin yoğun temposu sırasında mide bulantısı ve kusma şikayetleri yaşayan İynemli, çekimlere ara verip evinde dinlenmeye çekildi.

resim-2024-09-07-115718458.png

SETTE RAHATSIZLANDI, ÇEKİMLER DURDU

Ünlü oyuncunun rahatsızlanması, Deha dizisinin çekimlerini durdurdu. İstirahat eden Aras Bulut İynemli'nin kısa süre sonra sağlık durumunun iyi olduğu ve sete geri döndüğü öğrenildi. Ancak bu olay, dizinin çekim takviminde kısa bir aksaklığa neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN