Hande Erçel Hakan Sabancı ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Hande Erçel Hakan Sabancı ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, ilk kez ilişkileri hakkında konuştu. Erçel, "Birbirimizin alanına ve görüşüne saygı duyuyoruz. Değiştirmeye çalışmak gibi bir inadımız olmuyor. Aynı noktada buluşma hali çok özel, çok güzel" dedi.

Oyunculuk performansı ve ilişkileriyle gündemden düşmeyen oyuncu Hande Erçel, bir süredir aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu. "Hakan ile aynı enerjide buluşmayı çok seviyorum" diyen Erçel, "Birbirimizin alanına ve görüşüne saygı duyuyoruz. Değiştirmeye çalışmak gibi bir inadımız olmuyor. Aynı noktada buluşma hali çok özel, çok güzel" ifadelerini kullandı.

"HAKAN ÇOK PLANLI BİRİ"

Sabancı ile tatil pozlarıyla da sık sık gündem olan Erçel, "Eskiden çok plansız seyahat ederdim... Ama Hakan inanılmaz planlı biri... O yüzden onunla seyahat ettiğimizde her şey çok belli oluyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN