'Gaddar'a sürpriz transfer: Aile dizisinin oyuncusu kadroda

'Gaddar'a sürpriz transfer: Aile dizisinin oyuncusu kadroda

Cuma akşamları ekrana gelen NOW dizisi “Gaddar”ın kadrosuna genç bir oyuncu katılıyor. Son olarak "Aile" dizisinde rol alan Umutcan Ütebay, Gaddar'ın “Taksici Mesut”u oldu.

Çağatay Ulusoy’u yıllar sonra ekrana döndüren “Gaddar” dizisi son dönemin en dikkat çeken işlerinden oldu. Ay Yapım imzalı, Hürer Ebeoğlu’nun yazıp Sinan Öztürk‘ün yönettiği NOW‘da ekrana gelen dizinin kadrosuna “Taksici Mesut” karakteri dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) yol arkadaşı olacak Mesut için titiz bir çalışma yapıldı. Sonunda rol, “Aile” dizisinin Eko’su Umutcan Ütebay’ın oldu.

1-005.jpg

Başarılı oyuncu “Aile” biter bitmez Aras Bulut İynemli’nin barolde yer alacağı “Deha” dizisinin ekibine katılmıştı. Ancak “Deha” eylül sezonuna alınınca Umutcan Ütebay “Gaddar”ın kadrosuna dahil oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN