Endişeleri ve korkuları geride bırakma zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi ve balıklar... İşte 19 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Endişeleri ve korkuları geride bırakma zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi ve balıklar... İşte 19 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Bugün kendinizi korkularınızdan arındırabilirsiniz. Bu korku geçmişte sizi sadece geride bırakmadı; sizi her gün bir şekilde geride bırakıyor çünkü yapmayı seçtiğiniz şeyleri ya da yapmayı seçtiğiniz şeylerden aldığınız keyfi sınırlıyor. Eğer şu anda ortaya çıkan bir durum bu korkuyu tetikliyorsa, o zaman bununla cesurca yüzleşmeniz gerekecektir.

19 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir çocuğun çok sallanan bir dişi olduğunda, neredeyse başka hiçbir şey düşünemez ve bu onun için bir takıntı haline gelir. Bu durum çocuğun zihnini meşgul eder çünkü çocuk her ısırdığında ya da dilini oynattığında dişini hatırlar. Bunu unutmanın tek yolu dişi çekmek ya da düşmesini sağlamaktır. Şu anda sizi sürekli rahatsız eden bir sorununuz var. Siz onu ortadan kaldıracak bir şey yapmadıkça bu sorun ortadan kalkmayacak. Yapmanız gerekeni biliyorsunuz ve bunu yapmanız gerekiyor. Yaptıklarınızın getireceği özgürleşmeyi düşünürseniz bu çok kolay olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinizi korkularınızdan arındırabilirsiniz. Bu korku geçmişte sizi sadece geride bırakmadı; sizi her gün bir şekilde geride bırakıyor çünkü yapmayı seçtiğiniz şeyleri ya da yapmayı seçtiğiniz şeylerden aldığınız keyfi sınırlıyor. Eğer şu anda ortaya çıkan bir durum bu korkuyu tetikliyorsa, o zaman bununla cesurca yüzleşmeniz gerekecektir. Gerçekten korkacak hiçbir şeyiniz yok, belki de kalbinizdeki korkuyla devam etmek dışında. Dışarı çıkın ve endişelerinizi geride bırakırken eğlenin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Dünyanın bazı bölgelerinde şu anda bahar mevsimine doğru adım atılıyor. İlkbaharda bahçıvanlar filizlenip fideye dönüşecek ve sonunda gelişecek tohumları ekmeye başlıyor. Bahçıvanlar, bu bitkilerin kendilerini tüm yaz ve sonbahar boyunca keyifle tüketecekleri çok sayıda lezzetli ot ve sebze yetiştireceklerini hayal edebilirler. Bazen motive olmak için gereken tek şey, emeğinizin karşılığını hayal etmektir. Şu anda bir hedefe doğru ilerlemekte zorlanıyorsanız, o hedefe ulaştığınızda nasıl hissedeceğinizi hayal etmeyi deneyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İnsanların çok zor bir durumla karşı karşıya kaldıklarında dahi sık sık tavsiye almak için size başvurduklarını fark etmişsinizdir. Bunun nedeni sadece çok bilge ve anlayışlı olmanız değil. Sadece güçlü ve sezgisel bir rehberlik sunabildiğiniz için de değil. Çoğunlukla sıcak, misafirperver ve sevgi dolu kişiliğinizden kaynaklanır. Sizin onları önemsediğinizi, yargılamayacağınızı ve bunun da ötesinde kendilerini daha iyi, daha güçlü ve daha ilham verici hissedeceklerini bilirler. Tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda kime başvurursunuz? Şu anda verebileceğiniz tavsiyeyi kimse veremiyorsa, o zaman bunu kendiniz için yapın!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Normalden daha açık sözlü olduğunuzu fark edebilirsiniz ve bu oldukça etkileyici. Burcunuzda doğan çoğu insan çok etkileyici, kendine güvenen ve iletişim kurmada harika olma eğilimindedir, bu nedenle bu ekstra "sihir" patlamasına sahip olmak, şu anda hedeflediğiniz hemen hemen her şeyi başarabileceğiniz anlamına gelir. Aklınızda belirli bir hedef veya ideal olabilir, bu nedenle bu dönem üzerinde çalışmanız gereken bazı işleri yapmak için mükemmel bir zaman. Bugün bitiş çizgisine ulaşamayabilirsiniz, ancak ona önemli ölçüde yaklaşabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Son zamanlarda etrafınızdaki birine karşı daha sıcak, daha kabullenici ve daha anlayışlı hissettiğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Belki de bu duygu biraz düşmanlık veya çatışmadan sonra ortaya çıkmıştır. Neden bu şekilde hissettiğinizi anlamayabilirsiniz, ancak bunu kabul etmeli ve akışına bırakmalısınız. Sizin için açık olmasa bile, bilinçaltı düzeyde bir şeyler anlamış olabilirsiniz. Bununla devam edin ve bu noktaya geldiğiniz için minnettar olun. Bu bir lütuftur.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınız özel hayatınızla çakışabilir. Ya da sizi eğlenceli bir şeyden alıkoyacak bazı yükümlülükleriniz ortaya çıkabilir. Durum ne olursa olsun, kızgın ve kırgın bir ruh haliyle sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmanız önerilir. Sadece elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu "hayal kırıklığı" aslında istediğiniz bir şeye vesile olabilecek bir hediyeye dönüşebilir. Yükümlülüklerinizi yerine getirmek için bu yolu seçmek her zaman akıllıca olacaktır ve bu gerçekten işe yarayabilir. Bunu değerlendirin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda aldığınız bir kararı gerçekten kuşku duyduğunuz için sorguluyorsanız, bunu yapmanız iyi bir şey. Olayın özüne inmek ve doğru mu yanlış mı olduğuna karar vermek istiyor olmalısınız. Ancak şu anda kararınızı bir başkası sorguladığı için sorguluyorsanız, o zaman sağlam durmanız ve kendinize inanmanız gerekir. Karar verme konusunda hiç de beceriksiz değilsiniz. Dışarıdan gelen fikirleri dikkate almayın ve bu noktaya nasıl geldiğinizi hatırlayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda yaşadığınız bir sorunun cevabı dışarıda bir yerde. Bu bilgi tek başına ikileminizi çözmez, ancak size umut, güvence ve rahatlık verebilir. Henüz o cevaba rastlamadınız ama aramaya devam ederseniz bulacaksınız. Ararken, ihtiyacınız olan şeyin size bilinen bir şekilde gelmeyebileceğini, dolayısıyla tüm olasılıklara açık olmanız gerektiğini unutmayın. Aramaya devam edin, ihtiyacınız olan şeyden hiç de uzakta değilsiniz ve sürecin kendisi de alınacak dersin bir parçası!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birçok kişi tarafından kontrolü kaybetmeyen biri olarak algılanıyorsunuz. Kontrolden çıkan biri değilsiniz. Öfke patlamalarıyla tanınmıyorsunuz. Fantastik arayışlara girmezsiniz. Yine de şu anda normalden biraz daha farklı davranıyor olabilirsiniz. Her zamankinden biraz daha az "istikrarlı" davranıyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, önemli bir durumun kontrolünü kaybettiğinizi hissetmeniz olabilir. Ancak kaybetmediniz; sadece ilgili bazı kişiler karşı çıktığı için öyle görünüyor olabilir. Eğer istikrarlı ve ayakları yere basan bir şekilde devam ederseniz, işlerin planladığınız gibi gittiğini göreceksiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sizi yargıladığını düşündüğünüz birinden kaçınmaya çalışıyor olabilirsiniz. Hiç kimse yargılanmaktan hoşlanmaz ve yapılan değerlendirmeler yanlış ya da kötü niyetli olduğunda bu durum daha da çıldırtıcı olabilir. Eğer bunu kendinizi savunmak ve dahil olmak istemediğiniz bir durumdan kaçınmak için yapıyorsanız, o zaman tebrikler. Ancak bunu utandığınız ya da garip olduğu için yapıyorsanız, o zaman ortaya çıkmanız gerekir. Yanlış bir şey yapmadınız. Kendinizi suçlamayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

En zeki insanlar bile bazen aptalca şeyler yaparlar. Aslında, gerçekten zeki insanlar diğerlerinden daha fazla hata yapabilirler çünkü fikirleri özellikle benzersiz ve riskli olabilir. Şu anda gerçekten aptalca olduğunu düşündüğünüz bir şey yaptığınız için kendinizi suçluyor olabilirsiniz. Öyle olsa bile, bu bir fikriniz olduğu ve denediğiniz anlamına gelir. Kendinizi geliştirmek veya hayatınızı daha iyi hale getirmek için yeni bir şey denediğinizde asla kötü hissedecek bir şey olmaz. Siz cesur bir insansınız ve bu yüzden kendinizle gurur duymalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN