En fanatikler bile göremiyor! Lionel Messi içindeki Cristiano Ronaldo'yu bul: 377 kişiden 11'i buldu

En fanatikler bile göremiyor! Lionel Messi içindeki Cristiano Ronaldo'yu bul: 377 kişiden 11'i buldu

Bu zeka testindeki Cristiano Ronaldo’yu en fanatikler bile göremiyor. Hem zekanızı hem dikkatinizi ölçecek bu test epey zorlayıcı olacak. Peki, siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? İşte 377 kişiden 11’inin başarılı olduğu o test…

Optik illüzyon testleri beyin jimnastiği yapmak için oldukça iyi seçenekler olarak karşımıza çıkıyor. Dünya genelinde çok sık tercih edilen bu testleri çözmek eğlenceli olsa da yüksek oranda zeka ve dikkat istiyor.

Bu kapsamda Akşam tarafından oluşturulan bu testte ise çoğunlukla Lionel Messi yer alıyor. Ancak görselin bir köşesinde Cristiano Ronaldo da bulunuyor. Sizden istediğimiz ise görselde ki Ronaldo’yu bulmanız.

377 KİŞİDEN SADECE 11’İ BULDU

Türkiye’de 377 kişiye gösterilen bu görseldeki Ronaldo’yu yalnızca 11 kişi 5 saniyelik sürede bulabildi. Birçok kişiye 5 saniyelik sürede testi çözmek imkansız gibi gelse de aslında düşünüldüğü kadar zor değil.

messi-2.jpg

Zekanıza güvendiğiniz kadar dikkatinizi de verirseniz testi kısa süre içinde çözmeniz mümkün.

CRİSTİANO RONALDO NEREDE?

Hala Messi’nin yanında duran Ronaldo’yu göremediyseniz üzülmeyin. Yapmanız gereken testin sağ alt tarafında odaklanmak. İşte, Lionel Messi’nin yanında duran Cristiano Ronaldo:

messi-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN