Ebru Gündeş'ten boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

Ebru Gündeş'ten boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

5 ay önce sürpriz bir nikahla dünyaevine giren şarkıcı Ebru Gündeş, boşanma iddialarına sosyal medya hesabından fotoğraflı yanıt verdi. Eşi Murat Özdemir ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gündeş, gönderisine "İyi ki" notunu düştü.

2021 yılında Reza Zarrab ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 27 Şubat'ta iş insanı Murat Özdemir ile dünyaevine girdi.

hafta-sonundan-kalanlar-vol-1-001.jpg

DUBAİ'DE SÜRPRİZ NİKAH

Dubai'de düzenlenen sürpriz nikah töreniyle evlenen çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Ebru Gündeş, sosyal medya üzerinden "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" diyerek evlendiğini duyurmuştu.

54646.jpg

BOŞANMA İDDİALARINA FOTOĞRAFLI YANIT

Son günlerde ünlü çift hakkında ayrılık iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre, Gündeş evlendiği için pişman olmuş ve boşanmayı düşünüyordu. Ancak Ebru Gündeş, sosyal medya üzerinden bu haberlere yanıt verdi.

hep-beraber-sarki-soyledigimiz-bir-hafta-daha-boyle-gecti.jpg

Eşi Murat Özdemir ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gündeş, fotoğrafa "İyi ki" notunu ekleyerek ayrılık iddialarını yalanladı.

321545465.jpg

EBRU GÜNDEŞ'İN EVLİLİK GEÇMİŞİ

Ebru Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yaptı. İkinci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile gerçekleştiren Gündeş, 2010 yılında İran Azerisi iş insanı Reza Zarrab ile evlendi. Bu evlilikten 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğdu.

o-ses-turkiye-2024.jpg

Mayıs 2021'de Zarrab'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi’nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirerek anlaşmalı olarak boşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN