Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak dizi geliyor! 6 yılın ardından bir ilk: 'Mehmed: Fetihler Sultanı' ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul’un yerini dolduracak dizi geliyor! 6 yılın ardından bir ilk: 'Mehmed: Fetihler Sultanı' ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından onun yerini dolduracak bir dizi geliyor! 6 yıl sonra bir ilk! Heyecanla beklenen Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yayın tarihi belli oldu. O tarihte ekranlara gelecek. Mehmed: Fetihler Sultanı ne zaman başlayacak? Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncu kadrosunda kimler var?

Osmanlı tarihine ışık tutan ve izleyicilerin uzun bir bekleyişin ardından merakla beklediği "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisi, nihayet ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alan bu yapım, aynı zamanda İslam dünyasının önemli isimlerinden Eyüp el Ensari'nin yaşamına da dokunacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI DİZİSİ KONUSU

TRT'den bir dönem dizisi daha! Mehmed Fetihler Sultanı'ndan ilk fragman geldi… Kadroda yok yok - Nokta Gazetesi

Proje, Fatih Sultan Mehmed'in yaşamının yanı sıra Eyüp el Ensari'nin hayatının önemli detaylarına odaklanacak. İzleyiciler, bu iki önemli ismin öyküleriyle tarihin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkacaklar.

MEHMED: FETİHLER SULTANI DİZİ OYUNCULARI

Oyuncu kadrosunda ise büyük isimler yer alıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun fethini gerçekleştiren Fatih Sultan Mehmed'i canlandıracak olan Serkan Çayoğlu, dizinin başrolünde izleyicilerle buluşacak. Ayrıca Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi usta isimler de kadroda yer alacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI NE ZAMAN YAYINLANACAK

resim-2024-02-20-131933463.png

"Kapıları açılacak çağlar için bismillah!" sloganıyla tanıtılan dizi, 27 Şubat Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. İzleyiciler, bu yapımda Osmanlı tarihindeki önemli dönemlere tanıklık edecekler. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisi, tarihseverleri ve dizi tutkunlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN