Dilan Polat-Sıla Doğu cezaevini savaş alanına çevirdi! Mahkumlarla saç baş kavga etti! Nedenini duyan 'Pes' dedi

Dilan Polat-Sıla Doğu cezaevini savaş alanına çevirdi! Mahkumlarla saç baş kavga etti! Nedenini duyan 'Pes' dedi

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan dolayı cezaevine gönderiline Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu cezaevinde ilk kavgalarını yaptı. Diğer mahkumlarla saç baş birbirlerine girdikleri iddia edildi. İşte kavganın nedeni?

MASAK'ın incelemeleri sonucu vergi kaçırdıkları ortaya çıka Polat ailesi cezaevine gönderildi. Dilan Polat, Sıla Doğu ve Engin Polat hakkında iddianame hazırlanıyor. Tüm bunlar yaşanırken Polat ailesinden yeni haber geldi. Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu mahkumlarla kavga etti.

siladogu.jpeg

SILA DOĞU CEZAEVİNDE SAÇ BAŞ KAVGA ETTİ

Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre; Silivri Cezaevine gönderilen Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'nun aynı koğuşta kaldığı ve diğer mahkumlarla kavga ettiği iddia edildi.

sila.jpg

'SOSYETİK HIRSIZLAR' DİYE LAF ATMIŞ

İddialara göre; Sıla Doğu, kendisine laf eden mahkumlarla saç baş birbirine girdi. Havalandırma saatinde bir tutuklu'nun 'Sosyetik hırsızlar da burada' demesinden sonra Sıla Doğu'nun sinirlendiği ve tutuklunun üzerine yürüdüğü iddia edildi.

dogupolat.jpg

Yaşanan kavgayı ayırmak için infaz koruma memurlarının zar zor ayırdığı söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN