Davayı Reha Muhtar kazandı: Deniz Uğur, Muhtar'a nafaka ödeyecek

Davayı Reha Muhtar kazandı: Deniz Uğur, Muhtar'a nafaka ödeyecek

Oyuncu Deniz Uğur ve eski eşi Reha Muhtar arasında çıkan nafaka krizinde yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme Uğur'un, velayeti Reha Muhtar'da bulunan oğlu Poyraz için aylık 7 bin 500 TL iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Deniz Uğur ve Reha Muhtar, 2010 yılında boşanmış ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştu. Boşanmanın ardından ikizler Mina Deniz ve Poyraz Deniz için velayet davası açılmıştı. Mahkeme, kızları Mina'nın velayeti Uğur'a, oğulları Poyraz'ın velayetini ise Muhtar'a vermişti.

MUHTAR'A NAFAKA ÖDEYECEK

Muhtar, oğlunun masraflarını karşılamak için Uğur'dan iştirak nafakası talep etmişti. Sabah gazetesinden Armağan Yılmaz'ın haberine göre, mahkeme, Muhtar'ın talebini kabul ederek Uğur'un aylık 7 bin 500 TL nafaka ödemesine hükmetti.

Uğur'un karara itiraz edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN