Ceyda Düvenci zayıfladı takipçisi çatır çatır çatladı! 1 ayda 8 kilo yağ oldu eridi! Ceyda Düvenci’nin zayıflama sırrı…

Ceyda Düvenci zayıfladı takipçisi çatır çatır çatladı! 1 ayda 8 kilo yağ oldu eridi! Ceyda Düvenci’nin zayıflama sırrı…

Aldığı kilolarla konuşulan Ceyda Düvenci, bu kez de verdiği kilolarla takipçilerine çatır çatır çatlattı. 1,5 ayda 8 kiloyu yağ gibi eriten ünlü oyuncunun zayıflama sırrı bu kadar kolay mı dedirtti. İşte Ceyda Düvenci'yi iğne ipliğe çeviren o yöntem…

Bir süre önce aldığı kilolarla sık sık gündemde yer alan Ceyda Düvenci yalnızca 1,5 ayda iğne ipliğe döndü. Fazla kilolarından kurtulan Ceyda Düvenci'nin zayıfladığını gören takipçileri ise bu kadar kısa sürede nasıl kilo verdiğini araştırmaya başladı. Kilolarının ardından son halini sosyal medyada paylaşan Düvenci “ 58 kiloya düştüm” diyerek zayıflama sırrını paylaştı. İşte Ceyda Düvenci'yi iğne ipliğe çeviren o yöntem…

8 KİLO BİRDEN…

İki çocuk annesi oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci Kısa bir süre içerisinde fazla kilolarından kurtularak fit bir görüntüye ulaştı. 6 kilo vererek hedeflediği kiloya ulaştığını duyuran Düvenci, zayıflık sırrını da takipçileriyle paylaştı.

ceyda-duvenci-zayifladi-1.jpg

1,5 ayda 8 kilo veren Ceyda Düvenci, "İki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım…" açıklamalarını bulundu. 1,5 ayda 64 kilodan 58 kiloya düştüğünü belirten Düvenci, takipçilerinin de takdirinin topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN