Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı! Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Herkesin ağzı açık kaldı...

Cem Yılmaz'ın gösterisinde olay çıktı! Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Herkesin ağzı açık kaldı...

Geçtiğimiz günlerde Hasan Can Kaya ile yaşadığı polemik ile gündeme gelen Cem Yılmaz'ın gösterisinde taşkınlık çıktı. Ünlü komedyen yaşananların ardından sahneyi terk etti.

Son dönemde kendisi gibi komedyen olan Hasan Can Kaya ile yaşadığı polemik ve Necla Karahalil ile yaşadığı aşk nedeniyle adından söz ettiren Cem Yılmaz, bu kez gösterisinde sahneyi terk ederek dikkatleri üzerine çekti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Ünlü komedyen son gösterisinde seyircinin tepkisinden rahatsız olarak sahneyi terk etti. Cem Yılmaz, seyircinin gösterinden çıkartılmasının ardından sahneye geri döndü.

Salondaki bir seyirci yaşananlar hakkında "Kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi." yorumunda bulundu. Ünlü komedyenin gösterisinde yaşananlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

cem yılmaz

Öte yandan salondan çıkartılan seyircinin devamlı olarak 'evet ben de, aynen ben' şeklinde bağırarak konuştuğu öne sürüldü.

gösteri yorum

gösteri 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN